De ideale paasdecoratie voor je familiebrunch

 
Nu Sinterklaas en Kerstmis achter de rug zijn, is het hoog tijd om de paasdecoratie boven te halen. Niet alleen je woonkamer verdient de aangepaste sfeermakers, ook je tafel moet op-en-top Pasen uitstralen.

Paasdecoratie: figuurtjes en servetten

Niet alleen konijntjes, maar ook kuikentjes worden met Pasen geassocieerd. Daarom mogen ze niet op je paastafel ontbreken. Een leuk koppeltje, een kuikentje op een strobaal of een exemplaar in nepmos? Dat vind je allemaal bij AVA. Zijn ze niet schattig?

Naast leuke figuurtjes heb je ook servetten nodig – die volledig in het teken van Pasen staan – om je paastafel te decoreren. Wil je echt uitpakken bij je familie of vrienden? Vouw dan je servetten in een leuke vorm. Daarnaast is een houten paashaas met legplankjes uitermate geschikt om je overige paasdecoratie en chocoladen paaseitjes uit te stallen.

 


 


Rol de (groene) loper uit

Tijdens de lenteperiode staan frivole kleuren centraal. Gele en groene spullen mogen daarom niet ontbreken in je interieur. Kies voor een groene of gele tafelloper in combinatie met een wit tafelkleed. Werk af met kleurrijke theelichthouders en paaskaarsen. Met enkele narcissen of meiklokjes kan het feest pas helemaal beginnen! Ben je allergisch aan bloemen? Kies dan voor een van de vele nepbloemen.

Je paasinterieur is niet compleet zonder een paasboom. Decoreer hem met enkele paaseitjes en andere boomdecoratie. Liever geen boom? Hang dan een mandje op en leg er wat decoratieve paaseitjes in. Ook op je tafel kun je enkele nepeitjes strooien.