Alles om van Valentijn
te kunnen genieten

Een echte romanticus heeft weinig nodig om zijn gevoelens te uiten aan zijn geliefde. Cupido heeft toch ook maar één pijl nodig om iemand verliefd te doen worden?

Hoewel een mooi cadeau altijd leuk is, zijn het vaak toch de kleine dingen die het meeste plezier bezorgen.

AVA bezorgt je dan ook wat inspiratie voor een eenvoudig maar heel romantisch idee voor Valentijn, namelijk een indoor picknick!

indoorpicknick valentijn cupido

indoorpicknick valentijn papieren hartjes

Een origineel Valentijnsidee

Een picknick tijdens de winter is dan misschien wel origineel, je zal het er niet meteen warm van krijgen. Kies daarom deze Valentijn voor een indoor picknick. Een origineel idee waarmee je werkelijk alle kanten uit kan. Zo kan je een kamer bij jou thuis romantisch inrichten voor Valentijn maar kan je ook op zoek gaan naar een leuk plekje waar jullie gezellig indoor kunnen picknicken.

Benodigdheden voor een romantische indoor picknick

Uiteraard is een picknick pas compleet met de juiste benodigdheden. Laten we beginnen met het begin: een zacht dekentje met eventueel enkele kussentjes om het nog gezelliger te maken. Richt je thuis een kamer in? Denk dan aan kaarsjes, een gezellig muziekje, rozenblaadjes, zelfgemaakte decoratie voor Valentijn, enzovoort.

indoorpicknick valentijn witte hartjes
indoorpicknick valentijn producten en decoratie

Ga je op verplaatsing picknicken? Vul je picknickmand dan met onderstaande benodigdheden:

  • Servet, placemat
  • (plastic) bekertjes of champagneglazen
  • eventueel plastic bestek
  • hapjes en drankjes

We helpen je graag bij het organiseren van een romantische Valentijnspicknick. Kom dus zeker even langs om ideetjes op te doen en ons ruime assortiment te ontdekken.