Happy herfst! Sfeervolle decoratie in warme kleuren

 

 

De herfstdip bestrijden met een gezellig interieur

Het einde van de zomer luidt het begin van een nieuw seizoen in. De dagen worden korter en de ochtenden en avonden aanzienlijk frisser. AVA heeft dit jaar de ideale remedie tegen de herfstdip. Kom gauw onze stemmige herfstdecoratie ontdekken en haal de veelkleurige natuurpracht in huis!

Verhuizen
 

Verhuizen

Een charmant tafereel met herfstige decoratie

De herfst staat synoniem voor gezelligheid: lekker warm ingeduffeld genieten van een kop warme chocolademelk bij een knisperend haardvuurtje. Door ook je interieur in een warm kleedje te stoppen, kan de herfst niet meer stuk!

Veel heb je niet nodig: met wat leuke decoratie en een beetje creativiteit stel je in no-time een gezellig herfsttafereel samen. Denk aan schattige bosfiguurtjes en natuurlijke materialen, maar verlies ook de typische, warme herfstkleuren niet uit het oog.

 

Haal de herfst in huis

Vind je tijdens je wandeling door het bos mooie dennenappels, kastanjes of misschien zelfs een stukje felgroen mos? Neem je nieuwe aanwinsten dan mee naar huis en geef zo een persoonlijke touch aan je herfsttafereel. Met échte natuurlijke flair!

 

 

Een feeëriek herfsttafereel in je interieur

Neem er enkele bosvriendjes bij – onze kleurrijke egel, het lieve hertje of de uilen op onze theelichthouders – en plaats ze vervolgens in hun natuurlijke habitat. Omring ze met enkele boompjes, verkleurde bladeren en gedroogde takken.

4