Nodig de Sint uit op je sinterklaasfeest!

 

 

December staat garant voor heel wat feestplezier en leuke momenten. De maand wordt al meteen feestelijk ingezet met het bezoek van de Sint. Op 6 december vieren we de Sint en Sinterklaas deelt uiteraard graag in de feestvreugde. Organiseer samen met AVA het sinterklaasfeest!

 

Thuis komt de Sint meestal ’s nachts wanneer de kinderen slapen. Maar de Sint maakt graag een uitzondering en komt daarom ieder jaar langs in scholen, winkels, sportclubs en jeugdverenigingen. Om het de Sint maar ook de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken, vind je bij AVA een heus sinterklaasassortiment.

Verhuizen
 

Verhuizen

Het leukste sinterklaasfeest organiseren met AVA

Bij een sinterklaasfeest komt natuurlijk wel wat kijken. Je kan de kinderen toch niet in een lege zaal zetten? Laat staan de Sint en zijn Zwarte Pieten… Om de Sint en zijn zwarte pieten zo goed mogelijk te ontvangen, kan je samen met ons de ruimte zo gezellig mogelijk aankleden.

 

Zoals iedereen wel weet, houdt de Sint van de kleur rood. Bekleed de tafels dus met rode tafelbekleding en bijpassende tafellopers. De rest van de zaal kan je gezellig inrichten met sinterklaasvlaggetjes, ballonnen, sinterklaaspopjes, strooigoed enzovoort.

 

Wie goed is krijgt lekkers…

block-3-1

Van al dat rondreizen en cadeautjes uitdelen krijgen de Sint en de zwarte pieten natuurlijk ook honger. We hebben bovendien uit goede bronnen vernomen dat de Sint wel een zoetebek is. Een lekker hapje en drankje mogen daarom niet ontbreken. In ons assortiment vind je plastic bordjes en plastic bestek voor de heerlijkste pannenkoeken of de lekkerste taart, servetjes met Sint opdruk om de snoetjes proper te houden, plastic bekertjes, …

Tot slot...

geeft de Sint ook graag een aandenken aan zijn feest mee, namelijk wat lekkers voor al wie goed geweest is. En zijn snoepzakjes? Die haalt de Sint bij AVA! Net als een nieuwe speelgoedzak voor Zwart Piet wanneer hij zijn zak vergeten is.

block-3-2