School-nl1

Van tekenmateriaal tot schildermateriaal – creatief op school

bureaumateriaalVoor school heb je uiteraard heel wat spullen nodig. Naast het standaard schrijfgerief heb je ook nog teken-, knutsel- en schildermateriaal nodig. Want het draait niet alleen maar om het leren. Ook onze creatieve geest moet gevoed worden…

Viltstiften, kleurpotloden, penselen, verf, … Er is heel wat teken- en schildermateriaal voor handen. Bovendien hebben we voor de verschillende lessen ook heel wat verschillend tekenmateriaal nodig. Gelukkig kan je bij AVA terecht voor een ruim assortiment tekenmateriaal & schildermateriaal!

Tekenmateriaal voor kleine kinderen en grote mensen

Tekenmateriaal heb je je hele leven lang nodig. Van het knutselen in de kleuterschool tot het aanduiden van de belangrijkste zaken in je cursus met markeerstiften. Ieder schooljaar krijgen we dan ook een nieuw lijstje met het benodigde tekenmateriaal. Bij AVA heb je het echter zo gevonden!

 

Tekenmateriaal voor het nieuwe schooljaar

Voor het nieuwe schooljaar begint breng je dus best een bezoekje aan één van onze winkels. In onze winkels zal je namelijk alles vinden wat je zoekt: van teken- en kleurpotloden over penselen, verf en mengpotjes tot markeerstiften, wasco’s en profileerpennen. Je merkt het, een heleboel materiaal om te schrijven en te tekenen.