Materiaal om over naar huis te schrijven

 

 

SCHRIJFWAREN VOOR ALLE TOETSEN EN TAKEN

Elke schooldag vraagt niet alleen om de perfecte papierwaren; je hebt ook het gepaste schrijfgerief nodig om die maagdelijk witte pagina’s te vullen!

Om te leren schrijven is de juiste pen natuurlijk een pluspunt. Maar ook als je snel iets wil neerkrabbelen of de antwoorden op een toets wil noteren, zijn goede schrijfwaren onontbeerlijk.

Tip: heel wat van onze schrijfwaren zijn verkrijgbaar in extra voordelige verpakkingen!

Verhuizen
 

Verhuizen

DEZE SCHRIJFWAREN KOMEN ALTIJD VAN PAS

De tijd dat je voor schrijfgerief keuze had uit blauw en rood, en eventueel nog een potlood, ligt allang achter ons. Gelukkig maar, want het helpt om kleurtjes bij de hand te hebben. Woorden in een tekst onderlijnen of markeren zorgt voor structuur en maakt studeren al wat gemakkelijker.

En waarom geef je aan de verschillende kleurtjes geen verschillende functies? Markeer moeilijke woorden in het geel, titels in het roze, subtitels in het oranje… Saai wordt het nooit!

 

EEN PEN OP MAAT VAN ELKE TAAK

Elk soort schrijfgerief heeft zijn eigen functie. Om te leren schrijven, bestaan bijvoorbeeld speciale balpennen om jonge kinderen meteen de correcte grip aan te leren.

Ook de studierichting bepaalt welk schrijfmateriaal je nodig hebt. Zo zal je in kunstopleidingen Oost-Indische inkt en een teken- of profileerpen nodig hebben. Welk schrijfmateriaal je ook kiest, bij AVA speel je op zeker. Al ons materiaal behoort tot merken van topkwaliteit.

VOOR IEDER WAT WILS

AVA heeft een enorm uitgebreid aanbod schrijfmateriaal. Je kunt de keuze van je schrijfmateriaal zelfs laten afhangen van de hand waarmee je schrijft. Bij AVA komen zowel links- als rechtshandigen aan hun (pennen)trekken!

Op zoek naar een pen die extra comfortabel in de hand ligt? Maak dan zeker kennis met onze ergonomische pennen.