School-nl1Alle schrijfwaren vind je bij AVA!

Voor een geslaagd schooljaar heb je niet alleen papierwaren nodig maar ook schrijfgerief. Met het juiste materiaal wordt schrijven een waar plezier!

Iedere richting, iedere school en ieder jaar is weer anders. Waar we in het eerste leerjaar genoeg hadden aan wat potloden en enkele balpennen, maken we in de middelbare school kennis met markeerstiften, vulpennen, passers enzovoort.

Schrijfgerief voor school én op kantoor

Balpennen, vulpennen, (kleur)potloden, (markeer)stiften,… Welke schrijfwaren je nu precies nodig hebt, hangt in vele gevallen af van leeftijd, school en zelfs van de richting die je volgt. Zo zijn er balpennen die zodanig gevormd zijn zodat kinderen op jonge leeftijd meteen aanleren hoe ze een balpen op de juiste manier moeten vasthouden.

Ook de studierichting heeft dus een invloed op de schrijfwaren die we nodig hebben. Zo zal je bij kunstopleidingen ongetwijfeld gebruik maken van Oost-Indische inkt en een teken- of profileerpen. In wiskundige richtingen zijn passers dan weer onmisbaar voor het tekenen van cirkels.

Maar geen nood! Ieder jaar zorgen we ervoor dat ons assortiment schrijfgerief zodanig uitgebreid is dat je vast vindt wat je nodig hebt.