School-nl1

Schriften & cursusblokken – papierwaren voor een geslaagd jaar!

Naast al de schrijfwaren en het bureaumateriaal dat je nodig hebt voor school, maken ook de papierwaren deel uit van je schoolgerief. Schriften, cursusblokken en kladblokken, post-its, … Noem maar op!

Zelfs de dag van vandaag, waarin de schoolgaande jeugd beschikt over smartphones, tablets en computers zijn papierwaren niet weg te denken uit de schoolomgeving. Net daarom biedt AVA je een ruim assortiment aan papierwaren.

Hippe schriften en cursusblokken van de leukste merken

boekenDesondanks alle technologie zullen de boeken en schriften, tekenpapier, notablokken, cursusblokken, kaftpapier, … niet snel verdwijnen op school (noch op kantoor). Van het maken van toetsen en taken tot het tekenen en schilderen in de lessen P.O. Van de kleuterschool tot op de universiteit zijn schriften en cursusblokken onmisbaar.

Bovendien is ook iedere school anders. Op de ene school verkiest men het gebruik van atomaschriften terwijl men op de andere school genoegen neemt met de standaard spiraalschriften.

Ontdek onze ruime assortiment papierwaren

Om elk schooljaar in en met stijl te starten, bieden wij een leuk en hip assortiment aan waarin je keuze hebt uit verschillende merken. De juiste schriften, cursusblokken, kladbokken, enzovoort met leuke en hippe prints.

Naast schriften en cursusblokken kan je uiteraard ook bij AVA terecht voor zaken als printpapier, tekenpapier, kaftpapier, enzovoort!