School-nl1Alles op orde dankzij mappen, kaften en fardes

Iedereen weet dat school meer is dan enkel studeren. Je vrije tijd wil je het liefst van al invullen met leuke dingen maar uiteraard moet je ook tijd maken om jezelf en je schoolwerk te organiseren. Zo vind je alles meteen terug en behoud je een goed overzicht over al je papieren en cursussen.

Om tijdens het drukke schooljaar het overzicht te kunnen bewaren over alle leerstof en alle vakken mag een degelijk klassement niet ontbreken. AVA helpt je dan ook graag een handje om de zaken op orde te houden.

Stel orde op zaken met een goed klassement en mappen

Niemand zoekt graag achter dat ene blad tussen een berg van paperassen. Met een goed klassement bestaande uit kwaliteitsvolle klasseermappen, bestekmapjes, plastiek mapjes, tabbladen… kan je alles netjes opbergen. Zo vind je altijd alles meteen terug en krijg je ook geen ezelsoren aan je papieren. Netjes klasseren en je papieren zorgvuldig bijhouden is bovendien niet alleen op school belangrijk.

Ook als je op kantoor werkt, is een goed klassement noodzakelijk. En ook thuis want als een rekening zoek gaat, kan dat minder leuke gevolgen hebben. Bij AVA zorgen we er daarom voor dat je ieder document zorgvuldig kan klasseren met (ring)mappen, ordners, hangmappen, plastic mapjes, archiefdozen, brieven- en sortbeerbakken, … .