School-nl1Knippen en plakken! Ruime keuze aan lijm, scharen en plakband

Wellicht heeft ook jouw leerkracht bij het begin van het schooljaar een lange materiaallijst opgegeven. Gelukkig vind je bij AVA alles onder één dak. Ook klein bureelmateriaal zoals een schaar en lijmstift mogen niet ontbreken aan jouw standaarduitrusting voor school.

Lijm, scharen en plakband komen vooral van pas bij het knutselen maar ook voor op school mogen deze zaken niet ontbreken. Bij AVA heb je dan ook een ruime keuze aan knip- en plakmaterialen.

Van grote scharen tot kleine scharen en van lijmstiften tot plakband

Een schaar, lijm en plakband zijn zo van die zaken die je niet alle dagen nodig hebt maar wel altijd van pas komen. In de middelbare school gebruik je echter geen kinderschaar meer en secondelijm is uiteraard geen goed idee voor kleuters.

AVA biedt daarom knip- en plakmaterialen voor alle leeftijden. Gekleurde lijmstiften die een kleur achterlaten zodat je kan zien waar je gelijmd hebt en die geschikt  zijn voor zowel papier als karton. Scharen verkrijgbaar in verschillende groottes en voor verschillende doeleinden. Lijmrollers, seconde- en knutsellijm, plakband, …

Of het nu voor school is of voor op kantoor… Alle knip- en plakmaterialen vind je in jouw dichtstbijzijnde AVA-winkel!