Al het schoolmateriaal voor een geslaagde eerste schooldag

 
En een succesvol jaar!

Na een zomervakantie vol onvergetelijke momenten, fantastische avonturen en kostbare herinneringen, kruipt het schooljaar weer dichterbij. Hoewel je zoon of dochter vast nog de zomer in zijn (of haar) bol heeft, kan jij je al voorbereiden op de eerste schooldag. Samen zorgen we ervoor dat het nieuwe schooljaar op wieltjes loopt!

Ook voor het schooljaar 2015-2016 heb je bij AVA de keuze uit een heel ruim aanbod schoolmateriaal. Bij een nieuw leerjaar hoort namelijk nieuw materiaal. Op school heb je ongetwijfeld al een lijstje ontvangen met de benodigde zaken. Veel spullen zullen geen verrassing zijn, maar je lijstje telt vast ook enkele zaken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Denk maar aan Oost-Indische inkt, een wetenschappelijk rekenmachine of doezelaars. Geen nood! Onze medewerkers helpen je met plezier alle spullen op de lijst te vinden. Na een bezoekje aan je dichtstbijzijnde AVA-winkel kan je vast alle zaken van je lijstje schrappen!

 


 


Franklin Marshall, Pip Studios en Cotton Candy brengen dan weer een regenboog van pastelkleuren en tropische prints naar de schoolbanken. Dat doen ze in de vorm van tassen, mappen, agenda’s, schriften, pennenzakken, enzovoort.  Zo begint iedere jongedame met een smile op het gezicht aan haar dag!

Samen maken we er onze missie van om iedere student geslaagd aan het jaar te laten beginnen!

Schoolgerief voor trendwatchers

De school mag je dan wel een lijstje bezorgen van het vereiste materiaal, over stijlen en smaken valt niet te discussiëren. Daarom breidden we ons assortiment dit jaar uit met diverse collecties die iedereen kunnen bekoren. Zowel jongens als meisjes kunnen hun schooltas vullen met een uitgebreide aanbod aan verschillende thema’s. Wil je bijvoorbeeld sportieve looks combineren met de preppy stijl? Duik dan in de Awesome-collectie en combineer ze met de kaften van de New York Yankees! Aangevuld met een Replay rugzak en Eastpak pennenzak is je look compleet!