tafelbekleding-deco-update

Alle variaties om uw tafel te dekken

(AVA GALA en AVA FIESTA kan u ook bestellen met uw persoonlijke bedrukking.)

AVA heeft alles om het te maken. Dat is ons uitgangspunt. Een uniek totaalaanbod met een grote diversiteit aan producten en kwaliteiten.

Om een overzichtelijke structuur aan te brengen in ons assortiment tafelbekleding zullen de subcategorieën FIESTA, MUNDO en PLAZA omgezet worden naar FIESTA. Ons luxe-gamma GALA airlaid in 70gr/m² blijft ongewijzigd.

Een feestelijke sfeer en een vrolijk accent liggen aan de basis van ons FIESTA-gamma.

galaAVA GALA: onze luxueuze servetten en tafelbekleding. Dit assortiment is stevig en stijlvol, en geeft een vergelijkbaar gevoel met linnen tafelbekleding. Een ideale tafelbekleding voor een feest of gelegenheid die klasse uitstraalt.
fiestaAVA FIESTA SERVET : onze soepele celstof servetten. Dit zijn de traditionele servetten, uitermate geschikt voor een party of een gelegenheid met een vlotte en gezellige sfeer.
 

AVA FIESTA ROL: onze rollen tafelpapier. Het papier is stevig, met een lichte wafelstructuur. De meeste kleuren zijn identiek aan de kleuren van AVA FIESTA , zodat u een perfecte combinatie kan maken.

 

 

AVA FIESTA ONDERLEGGER: onze papieren onderleggers om uw schotels, kommen of glazen feestelijk te decoreren.

 

 AVA FIESTA PLACEMAT: onze placemats in papier. Ze zijn beschikbaar in verschillende kwaliteiten, kleuren en dessins zodat u een mooie combinatie kan maken met de rest van uw tafelbekleding.