Banner_AVAPRO_Hygiene_NLD

Zeep, oh zo zalig

De Babyloniërs en de oude Egyptenaren gebruikten het al regelmatig: vandaag is zeep niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine. De klassieke bruine zeep is onmisbaar in elke keuken en een stuk pure Marseillezeep blijft een tof geschenk. Ook in sanitaire ruimtes is zeep een must, want de meeste bacteriën, virussen en infecties worden via handen overgedragen.

Zeep bij de vleet!

Een aangename toiletervaring is natuurlijk compleet als er ook een goede zeep bij hoort. Niets is vervelender dan je handen zonder zeep moeten wassen. Bovendien is het nog onhygiënisch ook! Leg je klanten en bezoekers dus in de watten en voorzie je sanitaire ruimtes van zeep en dispensers. Met AVA is dat heel eenvoudig! Ga je voor traditionele handzeep of heb je liever milde of extra hygiënische? Wat dacht je van geparfumeerde roze zeep of zacht schuim? Voor ieder wat wils! En dan mag je daar natuurlijk geen praktische dispenser bij vergeten.

Een hygiënische werkomgeving

Als het op hygiëne aankomt, mag je niets vergeten: zet de puntjes op de i en zorg voor goede zeep in praktische dispensers voor een schone en aangename sfeer in je zaak. Wedden dat de tevreden handdrukken van bezoekers zullen stijgen?