Banner_AVAPRO_Hygiene_NLD

Toiletpapier: de garantie voor aangename toiletbezoeken!

Wat is er nu erger dan een toiletbezoek zonder toiletpapier? Verder dan een wespennest op je terras of het hele weekend regen kan je vast niet veel meer bedenken. Toiletpapier is toch wel hét basiselement voor een aangenaam toiletbezoek. Je kan je vast nog wel het retro-toilet met bloemetjes-toiletpapier van je grootmoeder herinneren, of je bent dat mooi gevouwen toiletpapier van die leuke bed and breakfast in Zuid-Frankrijk nog niet vergeten. Samen met AVA maak je korte metten met onaangename toiletervaringen!

Een ruim assortiment aan toiletpapier

Bij AVA kan je kiezen uit een ruim assortiment aan toiletpapier: een enkele of een dubbele laag, traditioneel, zacht, luxetoiletpapier… Voor ieder wat wils! Neem ook eens een kijkje naar onze toiletpapierhouders om te zien wat het beste bij jouw toilet past: ga je voor een praktische toiletautomaat met kleine doekjes of toch liever een klassieke dispenser? Die heb je trouwens ook in verschillende maten en vormen. Voor een verzorgde sanitaire ruimte zorgen was nog nooit zo eenvoudig!

Comfortabel toiletbezoek? Check!

Contacteer AVA vandaag nog om je toiletten van comfortabel toiletpapier te voorzien! Gegarandeerd: je klanten, bezoekers of vrienden zullen nooit meer uit hun humeur zijn na hun toiletbezoek.