Banner_AVAPRO_Hygiene_NLD

Van toiletzeepjes tot kleine flesjes shampoo. De personal care producten van AVA

Kan jij ook zo hemels genieten van een hotelbezoek? Je bent nog maar net het hotel binnengewandeld en staat al te popelen om de kamer te ontdekken. Je plaatst de sleutel in het slot, opent de kamerdeur zachtjes en speurt meteen naar al die kleine details: kleine zeepjes, kleine flesjes shampoo, potloden, schrijfblokjes en pantoffels…

Hotelzeepjes, essentieel voor een geslaagd hotelbezoek

Het is een klassiek patroon, hotelgasten genieten nu eenmaal van deze kleine details en verwachten dan ook om ze in hun hotelkamer aan te treffen. Sommige reizigers leggen zelfs verzamelingen aan met deze kleine hotelzeepjes uit verschillende landen! Maar ook in cafés, tavernes of restaurants is het belangrijk om je gasten te ontvangen met de juiste onthaalartikelen voor een uitstekende hygiëne en een onvergetelijk bezoek.

Ontdek nu het personal care assortiment van AVA

Het zijn de kleine details die het horecabezoek van jouw gasten helemaal af maken. Geen nood, bij AVA papierwaren vind je alles om jouw hotel, café of restaurant tot een aangename oase om te toveren. In ons gamma aan personal care producten voor horeca vind je allerhande onthaalartikelen. Ontdek snel onze kleine zeepjes, toiletzeepjes en pakjes met 10 ml douchegel of shampoo. Jouw gasten zullen ongetwijfeld aangenaam verrast zijn!