Banner_AVAPRO_Hygiene_NLD

Onderhoudsproducten voor een piekfijne zaak

Niets is zo belangrijk voor een hotel, restaurant, café of taverne als hygiëne en een propere uitstraling. Dat is één van de eerste zaken waarop klanten jou afrekenen. Dus zorg dat je aan de standaard voldoet. Hoe je dat doet? Simpel: enkele luchtverfrissers en wat krachtige poetsproducten zijn al een mooie start!

Poetsproducten voor een piekfijne zaak

In ons uitgebreid aanbod aan poetsproducten vind je exact wat je nodig hebt. Hygiëne in de keuken is belangrijk. Daarom voorzien we je keukenpersoneel graag van keukenmutsen, koksmutsen, mob caps, schorten en handschoenen.

Ook het poetspersoneel kan zijn gang gaan met onze schoonmaakproducten. Tot het aanbod behoren allesreiniger, ontvetter, ruitenreiniger, handafwas, vaatwasmiddel en onze producten voor een optimale toilethygiëne. We hebben ook een ruim gamma poetsdoeken, variërend van poetsrol, glazendoeken, sponsdoeken, microvezel doeken, vaatdoeken, microvezel glazendoeken, dweilen, sponsjes tot inox sponzen.

Een frisse geur met de Tork luchtdispenser

Luchtverfrissers zorgen voor een frisse geur en een luchtige sfeer. Onze Tork dispenser is een krachtig toestel dat in geen tijd een frisse geur verspreidt in jouw zaak. Kies voor een verfrissende citrusgeur, een lekkere fruitgeur of een fleurige floralgeur.

Wil je dat jouw zaak er spik en span bij ligt? Ontdek snel het ruime assortiment aan onderhoudsproducten in de dichtstbijzijnde AVA-winkel.