Banner_AVAPRO_Hygiene_NLD

Luchtverfrissers: zeg onaangename geurtjes vaarwel!

De geurige sinaasappelbloesem van de straten van Sevilla, de geur van pas gemaaid gras op een zomeravond, een prachtig lenteboeket op de keukentafel… Ja hoor, we verwennen onze verfijnde neus graag! Spijtig genoeg is het aanschaffen van wierookstaafjes, geurkaarsen of etherische oliën voor je bedrijf niet evident. Wil je toch een frisse lucht door de ruimtes van je zaak laten waaien? Samen met de luchtverfrissers van AVA ben jij op één twee drie van onaangename geurtjes verlost!

Creëer sfeer met luchtverfrissers

Een onfrisse sanitaire ruimte laat echt geen goede indruk achter op je bezoekers. Dankzij AVA tover je je sanitaire ruimtes om in heerlijk frisse oases met de luchtverfrissers van Tork. Ontdek onze drie verschillende reukervaringen: met citrus reis je zo naar een Spaanse patio, fruit doet je denken aan volgeladen fruitbomen en met floral wordt het een heus bloemenparadijs!

Luchtverfrissers: een slimme keuze

Onze luchtverfrissers kunnen ook als huisparfum in andere ruimtes gebruikt worden. De praktische busjes zorgen voor instant frisheid wanneer je maar wil. Het kan zelfs nog eenvoudiger: ga voor een automatische dispenser en vergeet vervelende geurtjes voor altijd! Om een fris effect te bereiken is er maar heel weinig product nodig. Waar wacht je nog op? Ontdek de luchtverfrissers van AVA vandaag nog!