Banner_AVAPRO_Hygiene_NLDKeukenrol: onmisbaar in elke horecazaak

Je hebt waarschijnlijk al voor elegante servetjes voor je klanten gezorgd, maar… vergeet je ook het keukenpersoneel niet? Goede keukenrol is onmisbaar in en rond de keuken van elke horecazaak. Door zijn sterk absorberende eigenschappen is keukenrol de perfecte en hygiënische oplossing voor gemorste vloeistoffen of vuile oppervlakken. Even gemorst? Hup, gauw even keukenrol nemen en weg! Je kan er frietjes of ander gefrituurd lekkers op laten afdruipen, nog even langs het rand van dat bord gaan voor een perfecte presentatie en nog veel meer!

Keukenrol, een absolute must!

Ben je in al die drukte keukenrol vergeten aan te schaffen? Dan ben je bij AVA aan het juiste adres! Twee topmerken maken deel uit van ons aanbod: Lotus en Tork. Je kan ook nog eens kiezen tussen traditionele of gewafelde keukenrol, wat je maar handig vind!

Een praktische en eenvoudige oplossing

Keukenrol nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag je keuken perfect uitrusten van de nodige producten, een daar hoort keukenrol natuurlijk bij! Zo heb je een praktische en eenvoudige oplossing voor elk voorval in de keuken.