Banner_AVAPRO_Hygiene_NLD

Handdroogapparaten voor hygiënisch droge handen

Je kan pas van een aangenaam toiletbezoek spreken als je klanten het toilet verlaten met schone en droge handen. Na het handenwassen met geurige zeep mogen stoffen of papieren handdoekjes natuurlijk niet ontbreken. Ga je liever voor een duurzamer alternatief? Bij AVA helpen we je graag verder! Neem eens een kijkje naar ons breed aanbod aan elektrische handdroogapparaten.

Breed aanbod aan handdroogapparaten

In samenwerking met topmerk Dyson bieden wij moderne handdroogapparaten aan. Gedaan met onhygiënische handdrogers en niet steriele handdoeken! Heb je niet zo veel ruimte over? Met onze ergonomische modellen die slechts 10 cm van de muur steken is dit geen probleem! Wil je helemaal voor een moderne sanitaire ruimte gaan? Dan is een klein exemplaar geïntegreerd in de kraan perfect voor je sanitair: wassen én drogen in de wasbak! Nog even kiezen tussen de verschillende kleuren die het beste bij het design passen en voilà!

De beste keuze voor het milieu

Handen drogen in alle comfort maar toch milieubewust? Met de elektrische handdrogers van AVA is dat een fluitje van een cent! Snelle luchtstromen drogen handen op slechts 10 seconden en zijn dus erg zuinig in energieverbruik: een mooi pluspunt. En ze zijn nog eenvoudig te onderhouden ook!