Banner_AVAPRO_Hygiene_NLD

Handdoekjes voor happy handjes

Beeld je eens even in: je klanten gaan even het toilet bezoeken, ze wassen hun handen met heerlijk geurende zeep en dan… Huh? Geen handdoekjes? Dit weet zelfs een kind: een toiletbezoeker die verveeld zijn handen aan zijn broek moet drogen is géén tevreden toiletbezoeker. Bij AVA hebben we daar een oplossing voor!

Een brede waaier aan handdoekjes

Mooie handdoekjes voorzien je sanitaire ruimtes in een mum van tijd van een verzorgde uitstraling. Bij AVA vind je handdoekjes in verschillende uitvoeringen: met een enkele of een dubbele laag, geperforeerd, in strak wit, muntgroen of felblauw, met een C- of ZZ-vouw, individuele doekjes of handdoekrollen… Maakt duurzaamheid deel uit van je bedrijfsfilosofie? Ga dan voor handdoekjes uit kringlooppapier. Omdat een stapel handdoekjes of een grote rol naast de lavabo not done is, kan je ook kiezen uit praktische en stijlvolle handdoekapparaten in verschillende maten en vormen.

Happy handjes, happy klanten

Een zaak die tot in de puntjes verzorgd is laat een goede indruk op de klanten of bezoekers achter. Bel ons even op of laat een van onze vertegenwoordigers langskomen om samen voor de perfecte handdoekjes voor je sanitaire ruimtes te zorgen.