Banner_AVAPRO_Hygiene_NLD

Afvalzakken: opgeruimd staat netjes

Afval verwerken is misschien niet de meest poëtische kant van een zaak, maar geef toe, toch wel een erg belangrijke! Bij een modern en vlot lopend bedrijf is een perfecte verwerking van afval een puzzelstukje van vitaal belang. Vermijd dus ophopingen van afval die een broeihaard van bacteriën worden en voor onaangename geurtjes zorgen. Met de praktische afvalzakken van AVA zit je al in de goede richting!

Breed assortiment aan afvalzakken

AVA is dé leverancier als het om afvalzakken gaat. Staan er pedaalemmers, containers of klassieke vuilbakken in je bedrijf of horecazaak? We zijn er op voorbereid! Verkies je wit, grijs of zwart? Geen probleem! Je kan zelfs speciale antibacteriële afvalzakken, extra stevige vuilniszakken of handige zakken met een trekkoord voor een perfecte sluiting verkrijgen. Ook bruine vuilniszakken voor organisch afval zijn er bij ons te vinden.

Afvalzakken, onmisbaar!

Met kwaliteitsvolle afvalzakken zorg je in een handomdraai voor een hygiënische werkomgeving. En wees nu eerlijk: dat is een punt waar je echt niet op mag besparen. Gelukkig vind je bij AVA stevige en praktische afvalzakken voor een gunstige prijs. Contacteer ons vandaag nog via telefoon of laat één van onze vertegenwoordigers even langskomen!