Banner_AVAPRO_Bedrukking1_NLDScoor met bedrukte servetten!

Lekker eten serveren is essentieel voor een goed draaiende zaak, maar het oog wil ook wat! Als klant is het natuurlijk erg fijn om aan een prachtig gedekte tafel te gaan zitten. Met een lekker glaasje wijn wachten ze dan graag even op de geurende gerechten die uit de keuken gedragen worden. Verras je klanten met je oog voor detail en zorg voor mooie servetten! Bij AVA kan je niet alleen passende servetten voor elke gelegenheid vinden, je kan ze ook nog eens laten bedrukken op een persoonlijke manier. Gegarandeerd succes!

Laat je inspiratie de vrije loop

Servetten met een gepersonaliseerde opdruk zorgen voor een onverwachte finishing touch op de tafel. Wat dacht je van een strak geometrisch motief, een inspirerende quote of een toepasselijk spreekwoord? Het extra gezellig maken tijdens Sinterklaas, Kerst of Pasen wordt een fluitje van een cent! Laat je inspiratie de vrije loop, the sky is the limit

Bedrukte servetten voor een gunstige prijs

Ben je al op zoek naar de rekenmachine? Niet nodig! Bij AVA kan je voor een gunstige prijs servetten prachtig laten bedrukken. Je zal opkijken van wat een eenvoudig servetje al niet kan doen… Benieuwd geworden? Contacteer ons vandaag nog!