Banner_AVAPRO_Bedrukking1_NLD


Gepersonaliseerde placemats: een waaier aan mogelijkheden

Heb je net geïnvesteerd in prachtige roomwitte tafellakens voor je tafels? Ben je het beu om zinloos te vechten tegen hardnekkige vlekken? Dan zijn leuke placemats natuurlijk dé oplossing. Naast praktisch kunnen placemats ook simpelweg erg mooi als decoratie zijn! Bij AVA heb je ruime keuze uit placemats in verschillende kwaliteiten, kleuren en materialen. Met een persoonlijke opdruk leg je een leuk en origineel accent!

Placemats voor jong en oud

Met gepersonaliseerde bedrukking kan je echt alle kanten op! Voeg je graag en vleugje stijl aan je maaltijden? Ga dan voor een elegant design dat perfect inspeelt op de stijl en de kleuren. Vergeet zeker ook de kids niet en zorg voor vrolijk bedrukte placemats die zij kunnen inkleuren. Je kan de placemats zelfs gebruiken als menu of om suggesties aan te prijzen: twee vliegen in één klap!

De perfecte sfeer

Kan je het al voor je zien? Je gasten komen binnen in een heerlijk geurende ruimte, schuiven zich lachend aan de tafel en ontdekken verrast de originele placemats die borden en schalen opleuken. Contacteer ons vandaag nog: onze vertegenwoordigers helpen je graag de perfecte sfeer creëren met placemats!