Banner_AVAPRO_Bedrukking1_NLDBedrukte pizzadozen: een vleugje Italië aan huis

Wist je dat de pizza eigenlijk de Italiaanse versie van een eeuwenoude mediterrane traditie van belegde platte broden is? Voor het de culinaire trots van Italië werd was het zelfs voedsel voor armeluizen. Toen koningin Margherita van Savoye een bezoek bracht aan de beroemde pizzeria van Raffaele Esposito in Napels kwam daar verandering in: ze liet de pizza met mozzarella en basilicum zich zo goed smaken dat hij tot de populaire pizza margherita werd omgedoopt!

Originele pizzadozen in een handomdraai

Ben je er in geslaagd om volgens dit eeuwenoude recept heerlijke pizza’s uit de houtoven van je restaurant te toveren? Laten de klanten geen kruimeltje op hun bord over? Haal nog meer uit je pizzakunst en bezorg de lekkernij nu ook aan huis! Met de pizzadozen van AVA overleven ze de verplaatsing probleemloos en blijven ze warm en oh zo knapperig. Het kan zelfs nog beter: voorzie je pizzadozen van een persoonlijke opdruk! Je telefoonnummer en adres mogen natuurlijk niet ontbreken. En wat dacht je van een originele tekening of een Italiaans spreekwoord?

Een pizzadoos uit duizenden

Een heerlijke pizza vraagt om een mooie doos. Contacteer ons vandaag nog en samen zorgen we voor een verpakking uit de duizenden voor je Italiaanse specialiteit. Zo bezorg je een vleugje Italië aan huis in stijl… Buon appetito!