Banner_AVAPRO_Bedrukking1_NLDMaak een statement met gepersonaliseerde onderleggers

Het zit ‘m in de kleine dingen. Een pistoletje op zondagmorgen, een goed boek lezen op het terras, een warm bad na een lange dag… Je kan al volgen, nietwaar? Ook voor je bedrijf zijn het de kleine details die zorgen voor een unieke identiteit. Een mooie tafel presenteren hoeft helemaal niet moeilijk of duur te zijn! Wat dacht je van een gepersonaliseerde onderlegger voor je glazen en kopjes? Less is more!

Onderleggers, klein maar fijn

We horen je al denken: een eenvoudige onderlegger, wat moet ik daar nu mee? Wel, bij AVA denken we daar anders over. Een onderlegger beschermt je mooie houten tafels. Gedaan met nachtmerries over kringen die ijskoude glazen achterlaten! En als die onderlegger dan ook nog eens een persoonlijke opdruk vertoont heb je ineens een origineel communicatiemiddel. Je tafel ziet er prachtig verzorgd uit met een verrassende toets!

The sky is the limit

Songteksten, een strak design, romantische tekeningetjes, seizoenaanbiedingen… Noem maar op! Samen met één van onze vertegenwoordigers kan je een gepersonaliseerde onderlegger creëren die perfect past bij de stijl van je horecazaak. Bel ons vandaag nog en verwen al je glazen en kopjes met een onderlegger om U tegen te zeggen!