Banner_AVAPRO_Bedrukking1_NLDGepersonaliseerde menufardes: de perfecte presentatie

Waarvoor komen mensen van heinde en verre net naar jouw restaurant of café? Juist, voor het eten natuurlijk! Om te ontdekken wat je allemaal voor lekkers te bieden hebt is een menukaart echt onmisbaar. Een heerlijke kaart vraagt dan ook om een mooie presentatie. Kies daarom voor een elegante menufarde! Bij AVA kan je niet alleen menufardes in verschillende vormen en stijlen vinden, we bedrukken ze ook eens voor een prachtig resultaat.

Bye bye saaie menufardes!

Genoeg van saaie bruine menufardes die niet veel goeds voorspellen? Vind je ook dat onverzorgde menukaarten echt not done zijn? Dan ben je bij AVA aan het juiste adres. Elegante krulletters, strakke lijnen, vrolijke designs… Je noemt het en het komt voor elkaar! Je adres en telefoonnummer mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Je doet zo je best om lekker eten voor te schotelen, dus het is ook niet meer dan normaal dat dit ook mooi aangeprezen wordt. Je zal er van opkijken hoe gretig je klanten naar je menukaart grijpen!

Kleine moeite, groot resultaat

Bel ons even op of laat één van onze vertegenwoordigers langskomen om samen een menufarde te kiezen die perfect inspeelt op jouw stijl en voorkeur. Binnenkort kan jij ook met elegante en originele menufardes pronken!