Banner_AVAPRO_Bedrukking1_NLDBedrukte bestekpochetten voor een originele toets

Van een mooie tafel kan je niet eten, luidt het gezegde. Wel, bij AVA zijn we het daar helemaal niet mee eens! Een prachtig gedekte tafel is namelijk een echte uitnodiging en kondigt een heerlijk maal aan. Wil je graag origineel uit de hoek komen maar heb je maar een klein budget? Geen probleem: kleurrijke en vrolijk bedrukte bestekpochetten zijn dé oplossing!

Bestekpochetten: eenvoudig en stijlvol

Het lijkt misschien maar een detail, toch is het niet zo. Beeld het je eens in: de ober komt een heerlijk geurend bord aandragen uit de keuken. Wat is dan het eerste wat je doet? Juist, naar je bestek grijpen! Bestekpochetten zijn dus wel degelijk belangrijk want de klant pakt ze ook letterlijk vast. Als er dan ook nog eens een hip design of een leuke tekst op staat, is het resultaat compleet.

Een mooie tafel? Kinderspel!

Op een eenvoudige wijze je tafel opleuken? Dat is kinderspel met de gepersonaliseerde bestekpochetten van AVA! Je maakt het je personeel ook nog eens gemakkelijk, want urenlang tafels dekken is ook verleden tijd: een mooi tafelkleed, leuke bordjes en bestek in leuke pochetten volstaan. Suggesties aanprijzen, offertes aankondigen of gewoon origineel uit de hoek komen op je bestekpochetten? Samen met AVA kan dit allemaal!