Banner_AVAPRO_Administratie_NLD

Ticketrollen en nummerblocks voor al je events en feestjes

Iedereen kent ze wel, de ticketrollen die je voor allerlei evenementen kan gebruiken. Je ziet ze vaak opduiken op fuiven of feestjes waar ze als drankbonnen worden gebruikt.

Nummerblocks: praktisch en gebruiksvriendelijk

Nummerblocks zijn erg handig en doorgaans van 1 tot 1.000 genummerd. Je vindt ze net als ticketrollen in verschillende kleuren en kan ze gemakkelijk afscheuren. Dikwijls zit er ook een controlestrookje aan vast. Genummerde tickets worden bijvoorbeeld ook voor loterijen gebruikt. Zo kan je precies bijhouden welke prijs er aan welk nummer is gelinkt. Ook om bestellingen correct uit te voeren, zijn nummerblocks een ideale oplossing.

Ticketrollen bij AVA

Ben je op zoek naar ticketrollen of nummerblocks? Bij AVA kan je hiervoor terecht. Onze ticketrollen bevatten 500 tickets met dubbele nummering en bestaan in 5 verschillende kleuren. De nummerblocks bestaan uit 1.000 nummers en zijn ook in 5 kleuren verkrijgbaar. Bovendien hebben we in dit assortiment ook genummerde tickets voor drank, maaltijd en vestiaire. Je merkt het, keuze genoeg om je feestje op rolletjes te laten verlopen.