Banner_AVAPRO_Administratie_NLD

Mappen en kaften voor een feilloos klassement

Alle bedrijven hebben nood aan een systeem om documenten en paperassen te bewaren. Een goed georganiseerd en gestructureerd archief is niet alleen heel praktisch. Het is ook wettelijk verplicht om facturen en documenten die je gebruikt om je belastingen aan te geven, gedurende 10 jaar bij te houden. Mappen en kaften vormen de ideale oplossing om alle documenten netjes en efficiënt op te bergen.

Archief efficiënt organiseren

Een klassement moet duidelijk en transparant zijn en alle medewerkers van je bedrijf moeten er hun weg in terugvinden. Zo verliezen ze geen kostbare tijd aan het opzoeken van allerlei documenten. Ieder bedrijf heeft er behoefte aan, maar in sommige sectoren is het archief omvangrijker dan in andere. Boekhoudkantoren en notarissen hebben bijvoorbeeld grote archieven nodig omdat ze facturen en akten van hun klanten doorgaans zelf bijhouden.

Mappen en kaften bij AVA

Als bedrijf doe je er goed aan om mappen en kaften chronologisch te rangschikken en te labelen. Zo heb je altijd een mooi overzicht en vind je in een vingerknip terug wat je nodig hebt. Bij AVA kan je niet alleen mappen en kaften in allerlei afmetingen verkrijgen. Ook voor het labelen hebben we het nodige kantoormateriaal in huis. Kom langs bij één van onze winkels om ons gamma te ontdekken.