Banner_AVAPRO_Portefeuille_NLD

Horecaportefeuilles: onmisbaar in cafés en restaurants

Voor mensen die in een café of restaurant werken, is een horecaportefeuille onmisbaar. Horecaportefeuilles zijn erg handig om briefjes en kleingeld in op te bergen. Ze zijn onderverdeeld in compartimenten zodat je meteen terugvindt wat je nodig hebt. En dat is geen overbodige luxe wanneer je aan het opdienen bent, zeker tijdens een drukke zomeravond of een zonnig weekend. Zo kan je snel en efficiënt werken en je gasten meteen bedienen.

Al je geld netjes opgeborgen

In een horecaportefeuille vind je in ieder compartiment de juiste muntstukken en briefjes. Munten van 0,50, 1 en 2 euro en briefjes van 5, 10, 20 en 50 euro worden allemaal netjes apart bewaard. Je hoeft niet eindeloos je portefeuille te doorzoeken en het geduld van je klanten op de proef te stellen. In een vingerknip heb je het juiste geld te pakken!

Horecaportefeuilles bij AVA

Horecaportefeuilles vind je in allerlei formaten en vormen. Ook qua kleur en materiaal zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Ava heb je een ruime keuze aan horecaportefeuilles die allemaal vervaardigd zijn uit kwaliteitsvol materiaal. Aangezien deze veel worden gebruikt, is duurzaamheid immers heel belangrijk. Kom gerust eens langs in één van onze winkels om het assortiment met eigen ogen te ontdekken!