Banner_AVAPRO_Administratie_NLD

Computertoebehoren: onmisbaar op kantoor

Ieder bedrijf maakt gebruik van computers. Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit moderne kantoren en vormen dikwijls een kritische succesfactor voor een goede bedrijfsvoering. Bij pc’s en laptops horen uiteraard computertoebehoren. Elke dag hebben we allerlei spullen nodig om onze computers efficiënt en snel te gebruiken.

Computertoebehoren om te printen

Bij de computers die je op kantoor hebt staan, horen een scherm, een muis, een toetsenbord en uiteraard ook een printer. En daar passen allerlei computertoebehoren bij. Om de computerschermen proper te houden, maak je gebruik van een schermreiniger. Voor een printer heb je inktpatronen nodig. Heb je een multifunctional (printen, faxen en scannen in één) op kantoor staan? Dan heb je regelmatig nieuwe print toners nodig. En uiteraard kan papier niet ontbreken om allerlei documenten (facturen, bestelbons, contracten, commerciële mailings) af te drukken.

Computertoebehoren bij AVA

AVA heeft een uitgebreid assortiment computertoebehoren in de aanbieding. Bij ons kan je een het volledige gamma computertoebehoren verkrijgen, maar daarnaast ook alle mogelijke papierwaren die op kantoor altijd van pas komen. Kom eens langs bij een van onze winkels en maak je keuze uit het ruime aanbod!