Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event!

 
Veel feesten, weinig opruimen!

Hoera, we kunnen weer feesten! Of je nu een verjaardagsfeestje, een heus event of een gezellige apéro organiseert, AVA is graag van de partij! We komen niet mee feesten maar onze producten en disposables komen vast van pas. Zo kun jij in no-time een mooie feesttafel dekken, een ruimte gezellig aankleden en de lekkerste hapjes presenteren!

Tijdens het organiseren van een feest denk je vast niet aan het opruimen. We kunnen je geen ongelijk geven want de opruim is het minst leuke aspect van de avond. Onze disposables ruimen dat probleem volledig van de baan. Het assortiment eenmalig servies en bestek telt diverse producten voor een barbecue, een groot familiefeest of een stijlvol event:

  • plastic bekers en glazen
  • cocktail- en champagneglazen
  • bekers voor warme dranken
  • kartonnen bordjes
  • eenmalig servies
  • kunststof verpakkingen
  • serveerschalen
  • allerhande potjes en bakjes voor aperitiefhapjes
 


 


Zie je het groots en wil je een knalfuif organiseren? Dan helpt AVA graag bij de organisatie. Met onze handige jetons kun je drank- en lunchbonnetjes voorzien. Dankzij de gekleurde polsbandjes weten de medewerkers achter de toog meteen wat de leeftijd van de feestvierder is. Onze plastic glazen en bekers kun je meegeven in handige kartonnen trays. Zo ben je zeker dat alle drankjes gevuld tot bij de feestbeesten geraken. Tot slot vind je bij AVA alles om elk feest gepast aan te kleden. Denk aan ballonnen, slingers, tafelbekleding, … Kortom, alles voor een geslaagd feest!

Fingerfood en tapas

Wat mag er niet ontbreken op een gezellige apéro op vrijdagavond? Juist, heerlijke hapjes! Schotel je gasten zuiderse tapas en heerlijke fingerfood voor. Met onze houten serveerplanken kun je de gasten op hun wenken bedienen. Stel een heerlijke prikker samen of gebruik onze dennenhouten zakjes om je tapas te presenteren. Daarnaast hebben we ook aperitiefglaasjes en -lepels die je kunt opvullen met een verrassend gerechtje.