De gezelligheid van de
kerstmarkt

 

 

Winterse gezelligheid met warme dranken en heerlijke hapjes

Hoewel het tijdens de winter vriest dat het kraakt, is er geen enkel seizoen waarbij we het vanbinnen zo warm krijgen van al die gezelligheid en sfeer. De fijne gloed van de kerstverlichting op kerstmarktjes, de warmte en typische geur van een korf- of kampvuur, … Bereid je samen met AVA voor op het meeste knusse seizoen van het jaar!

 

Breng de gezelligheid van de kerstmarkt naar je straat

Als je aan 10 mensen zou vragen wat de leukste zaken van de winter zijn, dan zal 9 op de 10 ongetwijfeld de kerstmarkten vernoemen. De kerstmarkten zijn immers het jaarlijkse toppunt van gezelligheid. Dit jaar hoef je helemaal je straat niet uit om het knusse karakter van de kerstmarkten te ervaren.

Bij AVA vind je immers de nodige sfeermakers. Nu ja, de glühwein en jenever moet je zelf nog halen maar je kan bij ons wel terecht voor speciale bekers die ervoor zorgen dat je drank langer lekker warm blijft zonder dat je je handen verbrandt aan de beker. Voor iedere drank de juiste beker:

  • glühweinbekers,
  • schuimbekers die langer isoleren,
  • koffiebekers,
  • bekers voor warme chocomelk,

Voor ieder type drank hebben we bij AVA de juiste disposables of wegwerpproducten. Met andere woorden: bij AVA vind je het juiste glas of de gepaste beker voor ieder drankje. En daarbij denken we ook aan de koude dranken. Want ook een glaasje cava of een pintje bier smaakt best goed tijdens de wintermaanden.

 

Winterbarbecue, kerstbenefiet of nieuwjaarsreceptie?

Wat je deze winter ook organiseert: AVA zorgt voor de inkleding. Naast heel wat (wegwerp) glazen en bekers, vind je bij AVA ook alles om de lekkerste hapjes en tapas te presenteren en te serveren. Een aperitieflepeltje voor een amuse-geule, kartonnen borden voor een stevige hap van de barbecue of een kommetje voor heerlijke pompoenensoep? Geen winterbarbecue of nieuwjaarsreceptie die zonder kan!

Voor zij die graag uitpakken met iets speciaals, hebben we dit jaar een nieuw product in petto. Deze kunststof glaasjes in plastic zorgen dankzij hun uiterlijk – dat geïnspireerd werd door een champagnekurk – meteen voor een feestelijke toets op iedere winterse bijeenkomst!

AVA wenst iedereen alvast een supergezellige, warme én veilige winterperiode toe!