hobby-nlSchildermaterialen voor klein en groot

Hou jij van schilderen en haal je graag de Picasso in jezelf naar boven? Ontdek in ons assortiment schildermaterialen datgene wat je nodig hebt : penselen, plakkaatverf, schilderdoeken,… Je merkt het, bij AVA hebben we alles in huis om van jouw schilderij een echt kunstwerk te maken! Bij ons vind je voor eender welke ondergrond een type verf. Kom onze collectie schildergerief vandaag nog ontdekken in één van onze winkels. Je vindt alles onder één dak!

Verschillende soorten verven en penselen

In onze collectie schildermateriaal vind je allerlei soorten verven: plakkaatverf, waterverf, vingerverf,… Er is voor ieder wat wils en ook de bijhorende penselen heb je maar voor het uitkiezen. Voeg daarbij nog de juiste schilderdoeken en zo krijgt je schilderwerk binnen de kortste keren vorm.

Schildergerief voor kinderen

Ook de kids hebben ruime keuze in ons assortiment schildermaterialen. Tijdens vakanties en vrije dagen houden ze zich graag bezig met knutselen en schilderen. Knutselwerkjes maken met vingerverf is voor kinderen ideaal om zich te kunnen uitleven. Heerlijk toch?!