Haal Halloween in huis!

 

Opgepast voor spinnen en spoken!

Halloween wordt pas echt een feest met de juiste decoratie. Om helemaal in de stemming te geraken, versier je je huis met

  • skeletten,
  • spoken,
  • spinnenwebben,
  • pompoenen,
  • vleermuizen,

Hoe griezeliger, hoe beter! Nu de sfeer helemaal goed zit, is het tijd om een Halloweenfilm op te zetten, of om elkaar de stuipen op het lijf jagen met lugubere legendes…

 


Halloween: overal oranje

Halloween is een kleurenspektakel, waarin zwart en oranje de boventoon voeren. Denk aan kaarsen in de juiste tinten, servetten met spookpatronen, of oranje ballonnen. Maar je kunt ook perfect zelf aan de slag! Niets leuker dan de uitnodigingen voor je Halloweenparty bestempelen met doodskoppen, of je ramen beplakken met monsterlijke stickers. Het zijn de details die het ‘m doen! Genoeg gegriezeld? Geen probleem, je kunt de stickers makkelijk weer verwijderen.

 


Boe-hoe: zet je masker maar op…

Met Halloween mag je de griezel in jezelf naar boven halen. Zet een masker op en ga verkleed als duivel of mummie de straat op. Wedden dat die klodders nepbloed heel wat kippenvel zullen veroorzaken? Bij AVA vind je bovendien ook Halloween-emmers en -mandjes om effectief snoep te gaan verzamelen op een heuse ‘Trick or treat’-ronde.

Maar ook de fans van verfijndere grime komen bij AVA aan hun trekken. En je hoeft er niet eens een make-upspecialist voor te zijn. Met de sjablonen van Rayher kan iedereen schminken: je houdt ze tegen je wang en bestempelt ze met schmink in een kleur naar keuze. Het resultaat is altijd raak!