hobby-nlFoto albums: samen genieten van je favoriete kiekjes

Foto’s zijn de weergave op papier van heel wat belangrijke momenten uit ons leven. Denk maar aan de vele vakantiekiekjes, de fotoreportages van je huwelijk of de geboorte en de communie van jouw oogappel. Heel graag rakelen we deze herinneringen op en praten we er uitgebreid over met familie en vrienden. Deze foto’s samen bekijken, zijn momenten om te koesteren. Met een foto album of foto kader zijn je favoriete foto’s mooi en chronologisch gerangschikt en het is een lieve lust om er samen door te bladeren.

Samen foto albums doorbladeren

De dag van vandaag maken we onze foto’s haast allemaal met een digitaal fototoestel. Via computer kunnen we ze bekijken en bewerken dat het een lieve lust is. Maar zeg nu zelf, hoe leuk en gezellig is het niet om samen door een fotoalbum te bladeren en de herinneringen op te halen en de tekstjes die bij de foto’s horen nog eens na te lezen? Ben je eerder het type dat graag de verhalen schriftelijk wil vastleggen? Dan kan je bij ons terecht voor een leuk dagboek.

Fotokaders

Heb je een lievelingsfoto van je kinderen of je partner? En wil je die graag een mooie plaats geven in je woon- of slaapkamer? Dan kan je een keuze maken uit de verschillende fotokaders die je bij AVA kan verkrijgen. Je vindt ze in allerlei formaten en de nieuwste trendkleuren, zodat er altijd wel eentje is die in jouw interieur past. Je kan zelfs kaders in verschillende groottes en kleuren kopen, zo zorg je voor wat leuke afwisseling aan de muur.