hobby-nlFantasiestickers, voor meer creativiteit in het dagelijks leven

Ben je een verwoede knutselaar? Of misschien ben je wel graag creatief bezig, maar laat je tekentalent het soms afweten? Dan kan je zeker aan de slag met onze fantasiestickers. Dit zijn leuke stickers in allerhande vormpjes. En, zoals de naam zelf zegt: hiermee kan je jouw fantasie de vrije loop laten!

Leuk je dagelijks leven op met fantasiestickers

Fantasiestickers zijn ideaal om alledaagse voorwerpen op te leuken. We helpen je graag op weg en geven je alvast enkele toffe ideeƫn. Wat dacht je ervan om een saaie vuilbak te bekleven met stickers met fleurige bloemen? Of was je eerder van plan om lelijke lichtschakelaars en WC-brillen te pimpen? Ook je laptop of smartphone kan je in no time een speels accent geven. Een fantasiesticker en een klein beetje verbeelding zijn alles wat je nodig hebt!

Leuke doosjes maken

Ook doosjes allerhande kan je decoreren met fantasiestickers. Maak snel jouw gepersonaliseerde brooddozen, geschenkdoosjes, juwelendoosjes en andere opbergdozen.

Zelf kaartjes maken met fantasiestickers

Fantasiestickers zijn ook een onuitputtelijke bron voor wenskaartjes en uitnodigingen. Van verjaardagskaartjes, bedankingskaartjes, kerstkaartjes tot beterschapskaartjes en communiekaartjesā€¦ je kan het zo gek nog niet bedenken of er bestaat een aangepaste fantasiestickers voor.

Benieuwd naar ons aanbod fantasiestickers? Spring snel eens binnen bij jouw AVA winkel in de buurt en je kan het zelf ontdekken.