hobby-nlCreatief materiaal voor al je knutselwerken

Laat je graag de creatieveling in je los? Of ben je een liefhebber van knutselen? Dan heb je het juiste knutselgerief nodig. Zo krijgen je kunstwerkjes binnen de kortste keren vorm en kan je je volop uitleven. Knutselmateriaal is een begrip dat vele ladingen dekt. Het assortiment bij AVA is dan ook uitgebreid. Kom het ontdekken in één van onze winkels en ga meteen aan de slag!

Knutselen voor kinderen

Knutselen is een ideale manier voor kinderen om zich te ontspannen. Bovendien wordt hun creativiteit er mee gestimuleerd, zo sla je twee vliegen in een klap. En als hun kunstwerkje klaar is, hebben ze iets gecreëerd om trots op te zijn. Ideaal om je kinderen op vrije dagen of tijdens de vakantie zoet mee te houden.

Knutselmateriaal: een onovertroffen aanbod

Om te knutselen ben je bij AVA aan het juiste adres. Naast de alom bekende knutselmaterialen beschikken we ook over een heel ruim aanbod van minder gebruikelijke materialen. Het zal je versteld doen staan : materialen om te tekenen op textiel, kaarsen, porselein, ramen, glazen,… Alles om die extra persoonlijke toets te geven. Je hoeft geen genie te zijn om prachtige dingen te maken. Voor iedere creatieveling die graag knutselt met verschillende accessoires hebben wij de benodigdheden in huis van hobbypapier- en karton tot piepschuim.