hobby-nlBoetseren: leef je uit met modelleerpasta en knutselmateriaal

Knutselen is één van de meest geliefde bezigheden voor de jongsten onder ons. Maar ook als volwassene kan je ervan genieten om zelf aan de slag te gaan en samen met de kinderen de mooiste knutselwerkjes te boetseren. Ben je op zoek naar de juiste knutselmaterialen? AVA biedt een héél ruim assortiment aan modelleerpasta en allerlei spullen om je creatief mee uit te leven.

Boetseren met Fimo

Ben je iemand die heel graag knutselt? Laat dan je fantasie en creativiteit de vrije loop en maak je keuze uit ons ruim assortiment Fimo. Dit materiaal leent zich perfect om letterlijk vorm te geven aan je ideeën. Deze ovenhardende modelleerpasta’s zijn uiterst soepel en bewerkbaar en bovendien zijn ze verkrijgbaar in tal van kleuren. Zo wordt boetseren kinderspel.

Allerlei knutselmaterialen

Bij AVA vind je gegarandeerd de passende knutselmaterialen voor iedere gelegenheid. Té veel om op te sommen maar met verf, stiften, kleurpotloden en wasco’s kom je al een heel eind. Kom een kijkje nemen in een van onze winkels, ontdek onze collectie en maak je keuze.