hobby-nlLeuke kleurboeken, kookboeken en hobbyboeken

Zoek je een leuk verjaardagscadeau of wil je iemand plezieren met een mooi geschenk? Dan is een boek de ideale manier om dat te doen. Boeken zijn voorwerpen om te koesteren, je kan ze vastpakken en overal mee naartoe nemen. Je wordt eraan gehecht en zal er heel wat plezier aan beleven. Bij Ava heb je heel wat keuze uit kookboeken, hobbyboeken, kleurboeken voor de kleinsten, toffe strips en heel wat boeken met knutseltips.

Kookboeken in overvloed

Kookboeken zijn niet alleen het ideale cadeau voor een verjaardag of ter gelegenheid van Kerstmis, Vader- of Moederdag. Je kan er ook altijd één voor jezelf kopen en er naar hartenlust in grasduinen. Zo heb je jouw favoriete gerechten altijd bij de hand en kan je ze in een handomdraai bereiden. Kookboeken bieden niet alleen jezelf veel plezier, ook je gezinsleden en je bezoekers zullen er alleen maar blij van worden!

Ideeënboeken om te knutselen

We hebben ook praktische ideeënboeken om de mooiste kunstwerkjes te maken, zowel thuis als op school. In een handomdraai leer je hoe je een stoomboot, een zeilboot, een zeeschildpad of een dinosaurus maakt. Hiervoor heb je geen speciaal materiaal nodig, enkel papier. Ook tips om te knutselen met specifieke materialen zoals boetseerklei worden stap voor stap beschreven en geïllustreerd met tal van foto’s. Ontdek onze collectie boeken en ga meteen aan de slag.