Alles om creatief
te breien en te haken
Breien

Als je graag zelf of met anderen creatief bezig bent, dan ben je bij AVA aan het juiste adres. Snuister door de winkelgangen van AVA en ontdek de fijnste materialen, de leukste accessoires en vele knutselmaterialen om zelf aan de slag te gaan. Laat je inspireren in onze winkels en je zal verbaasd staan van je eigen creatief talent!

Breien en haken

Net als de retrostijl die bezig is aan een revival, is ook het breien en haken opnieuw hip. Met je breinaalden en je haakgerei kan je zelf je creatieve invulling geven aan kleding maar ook aan knuffels en allerhande haakwerkjes

Een lekker warme sjaal, knusse pantoffels of sokken, schattige knuffels, gehaakte pannenlappen, onderleggers en mandjes, … Tegenwoordig bestaat er voor zowat alles een haak- of breipatroon. Kom alvast onze brei- en haakboxen ontdekken in één van onze AVA-winkels!

Breien

Van kleding tot knuffels breipatronen en haakpatronen

Hoewel oma’s brei- en haaktips je ongetwijfeld zullen helpen, reiken wij je ook enkele tips, ideeën en patronen aan in onze verschillende boekboxen. Iedere boekbox bevat enkele bolletjes wol en een boek met diverse breipatronen & haakpatronen.

In het “Yummy haken” boek vind je bijvoorbeeld patronen om leuke haakwerkjes te maken voor de keuken. Denk maar aan gehaakte donuts, koffiekopjes, koekjes, enzovoor

Breien

Maar ook voor iedereen die knuffels wil haken, hebben we een boek in petto.
Het “Beestjes haken” boek toont je hoe knuffels als tropische vissen en schattige bevers maakt.

Ten slotte kan je ook je eigen pantoffels of sokken breien voor heerlijke warme voetjes tijdens de wintermaanden.