Knutselpret in de
zomervakantie met
Paracord en
Moosgummi

Vergeet loombandjes! Deze zomer staat in het teken van Paracord

Knutselen doen we het hele jaar door. Maar tijdens de zomermaanden breekt de knutselgekte pas echt los! Waar we vorig jaar nog in de weer waren met de loombandjes, zien we in de zomer van 2015 de Paracords en Moosgummi’s in het knutsellandschap opduiken. En dat garandeert heel wat knutselpret!

Paracord is eigenlijk parachutetouw en je kan het een beetje vergelijken met loombandjes. Dit sterke nylon touw bestaat in heel wat kleuren – zelfs camouflagekleuren en ‘glow in the dark’ – en je kan er zowat alles mee versieren. Het ronde touw laat zich moeiteloos knopen door zowel kleine als grote vingers, en is uitermate geschikt om vriendschapsarmbandjes mee te knopen. De grenzen van de mogelijkheden liggen pas daar waar jouw fantasie ophoudt! Versier je drinkfles met Paracords, pimp snoeren van opladers en elektronische toestellen, maak er je eigen horloge mee of voorzie al je huisgenoten van unieke sleutelhangers!

Creatief met Moosgummi rubbervellen

De Moosgummi’s kennen we al wat langer, maar vanaf deze zomer kan je ze in tal van hippe neonkleurtjes vinden bij AVA. De flexibele rubbervellen kunnen bijgeknipt worden, om zo de meest indrukwekkende creaties te maken. Geef een saai doosje een hippe look met je lievelingskleuren, of knip unieke vormpjes uit en maak ‘one-of-a-kind’ sleutelhangers!

Het leuke aan beide materialen, zowel de Paracord als de Moosgummi, is dat je er altijd en overal mee aan de slag kan! Regen of zonneschijn, thuis of op reis, in de wagen of op het strand, …