Doopsuiker zelf maken? Kinderspel met AVA!

 

 

De geboorte van jullie zoon of dochter is een onvergetelijk moment. Die vreugde wil je delen met familie, vrienden, buren, kennissen, en collega’s. Daar hoort dan ook een unieke en gepersonaliseerde doopsuikertraktatie bij.

Het fijne aan een geboortemand is dat je deze volledig zelf kan samenstellen, tot in de details afgestemd op jullie smaak en wensen.

geb2

slide1
slide2
slide3
slide5
slide5
slide5
slide5
Geboorte_Slider1a
slide1
slide1

AVA, DE SPECIALIST OM ZELF ORIGINELE DOOPSUIKER TE MAKEN ZOALS JULLIE DAT WILLEN

    • AVA heeft het ruimste assortiment suikerbonen en kwalitatief snoepgoed in alle kleuren en verschillende formaten. Naast de klassieke suikerbonen zijn er heel wat leuke alternatieven in ons aanbod: confetti ’s, rice crisps, dwerghartjes, snoepjes …

 

    • AVA heeft talrijke verpakkingen in verschillende kleuren en formaten zoals originele doosjes, glaswerk, diverse zakjes, stijlvolle gadgets en mini-cadeautjes. Jullie zullen versteld staan bij het zien van de vele mogelijkheden.

 

    • Hiernaast vinden jullie bij AVA verschillende leuke decoratieve producten om jullie doopsuikertjes – zowel voor jongens als voor meisjes – perfect af te werken en een geheel eigen persoonlijke toets te geven: linten, stempels, stickers, wasknijpertjes, …

 

  • Om jullie zelfgemaakte doopsuikertjes prachtig te presenteren, ben je ook bij AVA aan het goede adres. Kies voor een prachtige doopmand of ontdek onze verschillende presentatieschalen om jullie doopsuikers een mooie en opvallende plaats te geven in de materniteit of thuis in jullie woonkamer. Ook hebben we diverse stoffen (voile en tule) om de presentatie van je doopsuikers prachtig af te werken.
geb3

 

geb7

 

LEUKE NAAMKAARTJES EN ADRESETIKETTEN MAKEN: ZELFGESCHREVEN OF GEDRUKT

 

In de AVA winkels kan je heel wat voorgedrukte vellen vinden in diverse thema’s. Hierop kan je met een schrijfstift zelf de naam invullen van je baby. Ook kan je gegevens zoals de geboortedatum, grootte en gewicht zelf invullen. Deze kaartjes kan je als afwerking aan de doopsuikers hangen.

Ook hebben we voorgedrukte etiketten om de adressen op passende wijze op de enveloppes te kleven.