Alles om een geboorte te vieren

Een feest om nooit te vergeten!

Een kersverse baby op de wereld, dat mag gevierd worden! Het traditionele doopfeest van vroeger wordt vandaag vervangen door een heuse babyborrel. Geen traditioneel feest meer waarop enkel de meter en peter van de partij zijn, maar een leuke babyshower waarop niet alleen familie, maar vrienden, kennissen, buren, etc. welkom zijn.

Uiteraard kan er geen feestje plaatsvinden zonder de juiste aankleding. Charmante tafeldecoratie, mooie versieringen en een heuse doopmand vol doopsuiker zullen van jouw babyborrel een onvergetelijk feestje maken!

Fantastische feestversieringen

Een feestje kan niet zonder vrolijke feestversiering. Daarom voorzien we bij AVA een uitgebreid assortiment feestversieringen speciaal voor babyshowers. Kleurrijke slingers, It’s a boy/It’s a girl ballonnen of grappige feesthoedjes brengen iedereen meteen in feeststemming!

Babyborrel tafeldecoratie

Bij AVA vind je niet alleen heel wat decoratiemateriaal om je huis te versieren, maar je kan er tevens terecht voor prachtige tafeldecoratie. Gaande van servetjes, placemats, tafelpapier tot champagneglazen, schaaltjes voor versnaperingen en taartbordjes.

Doopmanden & doopsuiker

Aan alle feestjes komt jammer genoeg een einde. Gelukkig kan je jouw gasten met een glimlach naar huis laten gaan door hen een cadeautje met doopsuiker te geven. Die kan je tijdens het feest al tentoonstellen in een fraaie doopmand.

Doopfeest-Babyborrel_Slider4
Doopfeest Babyborrel_Slider3
Doopfeest Babyborrel_Slider1
Doopfeest Babyborrel_Slider2