Welkom,

kleine baby!

Alles voor

je doopsuikermand

 
Een doopsuikermand om op te eten!

In de weken voor en na de geboorte viert de creativiteit hoogtij. Geboortekaartjes, de inrichting van de babykamer, babykleding en die oh-zo-schattige schoentjes, … Beslissingen waarmee je zowat alle kanten mee op kan. Heb je ook al aan je geboortemand gedacht? Wij lopen bij AVA alvast met ons hoofd in de wolken met al die leuke en lieve spulletjes voor de geboortemand.

Het zit hem in de details. Je kan natuurlijk gewoon een glazen kom met honderden suikerbonen op tafel zetten. Om je kleine oogappel op de wereld te verwelkomen mag je echter alle registers opentrekken, zodat de doopsuikertjes ware collector items worden. Je weet nooit of je zoon of dochter opgroeit tot een wereldster.

 


 


We twijfelden dan ook geen seconde om jullie een ruim assortiment voor te schotelen dat bol staat van lieflijke doosjes en manieren om je doopsuiker te verpakken. Glazen potjes, cupcakes en snoepzakjes van stof, mini-kleertjes en strikjes die gewoonweg om op te eten zijn, kortom alles voor een geweldige doopsuikermand! Voor de meisjes kozen we voor zachtroze en witte tinten met een leuk Vichy-motief die je kan aanvullen met suikerbonen of snoepjes in dezelfde kleur. Voor de jongens mag het wat stoerder. Daarom kozen we voor een jeansstof in combinatie met een fijn streepjespatroon in zachtblauw.

De persoonlijke touch

Bovendien kan je er zelf een persoonlijke touch aan geven. Met een textielstift of glaspointer kan je moeiteloos de naam van je kleine spruit aanbrengen op de strikjes, de cupcakes of kleertjes en op de glazen potjes. Werk je liever met stempels? Dan kan je met de Artemio stempel aan de slag om de naam van baby aan te brengen op de doopsuikerverpakkingen. Zo maak je in no-time een prachtige doopsuikermand om op de kraamafdeling of bij jullie thuis te plaatsen. Enkel nog afwerken met wat Sizoweb eronder en onze kartonnen letters waarmee je de naam kan vormen en klaar! Oh ja, onze snoeptaart van stof is trouwens perfect om mee naar het werk of naar school te nemen!