Doopsuiker met hoge

knuffelfactor

 
Knuffelberen als mascotte van je doopsuikermand

Ieder van ons had vroeger zijn favoriete knuffelbeer waar we zelfs vandaag nog de zoetste herinneringen aan overhouden. De beer is dan ook de sterspeler in de nieuwe doopsuikermanden van AVA.

In 2015 kiezen we voor een unisexthema dat zowel voor jongens als meisjes gebruikt kan worden. De schattige knuffelbeertjes zijn de spilfiguren. Ze kregen een mooi huisje mee waarin je de doopsuiker netjes kan uitstallen in de kraamafdeling of bij je thuis. Hoe je de suikerbonen presenteert, kies je volledig zelf: in glazen bokaaltjes, stolpjes of tubes, of in de superschattige mandjes. Als bedankje voor de bezoekers is een klein beertje of sleutelhanger een leuk idee.

 


 


Voor de jongens kiezen we traditioneel voor blauwe kleuren. Zowel onze suikerbonen als onze diverse linten zijn in het blauw verkrijgbaar. Bovendien vind je in je dichtstbijzijnde AVA-winkel ook lintjes met opdruk “It’s a boy!”.

Voor de feestgangers hebben we ten slotte nog enkele feesthoedjes voorzien. Laat de (kinder)champagnekurken maar knallen!

It’s a … Zeg het met kleur!

Het beertjesthema kan perfect aangepast worden aan het geslacht van je baby. Heb je een prachtige dochter op de wereld gezet? Gebruik dan onze roze en witte suikerbonen en de lintjes met opdruk “It’s a girl!”. Versier je doopmand en de knuffelbeetjes met roze lintjes en bevestig als kers op de taart nog het naamkaartje.