AVA_Wenskaarten_NLD

Wenskaarten voor iedere gelegenheid

Speciale gelegenheden vragen om bijzondere cadeaus en ook wenskaarten mogen dan zeker niet ontbreken. Een wenskaart met een persoonlijke boodschap is iets om te koesteren. Je zet je appreciatie, liefde of dankbaarheid hiermee extra in de verf. Ideaal dus om je partner, geliefde, kinderen en/of vrienden een plezier te doen.

Ruime waaier wenskaarten

Wenskaarten zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, vormen, kleuren en motieven. Ook bij AVA vind je een ruime waaier aan wenskaarten voor alle speciale gelegenheden in een mensenleven: geboorte, communie, afstuderen, bouwen, trouwen, … Ben je op zoek naar een wenskaart om zomaar iemand te bedanken of geluk te wensen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maar laten we natuurlijk de eindejaarperiode niet vergeten. Kerstmis en Nieuwjaar blijven de momenten bij uitstek om een kaartje te versturen naar vrienden of familie. Een warme, liefdevolle boodschap of gemeende gelukwensen komen immers veel beter tot hun recht op een leuke kerstkaart of nieuwjaarskaart dan in een sms’je. Bovendien koop je de benodigde postzegels ook gewoon bij AVA, zo wordt een kaartje sturen nog gemakkelijker!

Wenskaarten voor iedere gelegenheid

Wil je graag iemand feliciteren met zijn/haar verjaardag of ben je op zoek naar een leuke wenskaart om je oogappel veel succes te wensen met de examens ? Je kan het zo gek niet bedenken of bij AVA hebben we voor iedere gebeurtenis de geschikte wenskaart in de aanbieding. Ons assortiment wenskaarten is samengesteld uit de volgende merken : Hallmark, Paperclip en Mailbox. Een communie, Pasen, lentefeest of Moeder-en Vaderdag? Ontdek onze collectie en laat je inspireren!