Voor iedere papa het leukste geschenk voor Vaderdag

Een verjaardag, jubileum, communie, kinderfeest, tuinfeest…Wat je ook te vieren hebt, bij AVA vind je alle materialen en toebehoren om er een origineel en geslaagd feest van te maken. AVA is de winkel om je feest een eigen ziel te geven, met een enorme keuze aan eigentijdse versiering en accessoires, tafeldecoratie, drink- en eetgerief. Ook voor het laten drukken van je uitnodigingen kan je bij AVA terecht.

Voor iedere papa het leukste geschenk voor Vaderdag!

Jouw papa is niet zoals andere papa’s. Jouw papa is uniek!
Of jouw papa nu een overall, een net kostuum of een doktersjas draagt om te gaan werken…
Op zijn feestdag verdient hij een uniek cadeau waarmee je toont hoe graag je hem ziet.
En aangezien iedere papa anders is, is het ook belangrijk om een origineel en unieke cadeau voor Vaderdag te kunnen vinden.
AVA zet je alvast op weg…

Verras je papa met een zelfgemaakt cadeau!

De papa’s zijn de hele dag in de weer met het genezen van mensen, het herstellen van auto’s, het verkopen van huizen en nog veel, veel meer. Door hen te verrassen met een zelfgemaakt cadeau, geef je hen de kracht om er opnieuw een heel jaar tegen te kunnen!

 

Aangezien geen enkele papa hetzelfde is, hebben we 3 unieke ideeën opgelijst voor Vaderdag 2014 die je samen met mama en je broertjes en zusjes kan maken:

  • De Vaderdagsadvent
  • Een zelfgemaakte iPad hoes
  • De pop-up Vaderdagskaart

Met de Vaderdagsadvent kan je papa de hele dag (of week) in de bloemetjes zetten. Dit cadeau bestaat uit een aantal (dat je zelf kiest) enveloppen waarin je foto’s, lieve boodschappen en kleine cadeautjes stopt. Ieder uur (of iedere dag) kan je papa dan een enveloppe openen.

 
 

Is je papa een fan van technologie en heeft hij altijd z’n iPad bij? Dan is deze knutseltip iets voor jou! Wij leggen je namelijk uit hoe je van een boek een iPad hoes kan maken. Origineel én praktisch!

 
 

Ten slotte hebben we ook een leuk ideetje voor de wat jongere kids: een pop-up kaart. Deze kaart toont een leuke boodschap met 3D-effect wanneer je ze openvouwt.
Had je zelf al een bepaald idee voor een zelfgemaakt Vaderdagscadeau?
Dan helpen wij je graag verder met het benodigde knutselmateriaal of met een mooie cadeauverpakking!