Van de
feesttafel tot
de kerstboom

 

Alles voor een geslaagd kerstfeest

Als er één constante is aan het eindejaar, dan is het de gezellige kerstversiering. Elk jaar opnieuw versieren we onze huizen zo mooi mogelijk. Het centrale punt? Dat is de kerstboom! Maar ook de feesttafel mag niet aan de versiergekte ontsnappen. Daarom stelt AVA je dit jaar vier verschillende tafelbekleding thema’s voor met bijpassende decoratie voor je kerstboom.

 

Doop je hele huis onder in de kerstsfeer

Waarom stoppen bij je kerstboom als je nog een heel huis kan versieren? Gebruik de versiering die je over hebt na het versieren van de boom dan ook om de rest van je interieur aan te kleden. Creëer gezellige kersttaferelen op je kasten, salontafel en uiteraard op de feesttafel zelf.

Dit jaar kozen we voor vier thema’s zodat je jouw interieur kan aankleden in je eigen stijl. We starten bij de tafelbekleding – tafellopers, placemats, servetten, tafeldecoratie, … – maar willen je zeker ook de kerstdecoratie voor je kerstboom en interieur niet onthouden.

Cotton Club – Kerst in stijl

De kleuren van het Cotton Club thema bestaan uit winterwit, zilver, licht goud, amandel en zwart. Dit zorgt voor een warme en luxueuze kerstsfeer. Verspreid de versiering doorheen je interieur en plaats her en der wat kaarsen tussen de versiering. De weerkaatsing van de zachte flikkering van de kaarsen zorgt voor een uniek effect en een prachtig schouwspel!

De Cotton Club decoratie komt het best tot z’n recht in een gewone groene boom met de ‘warm white’ LED-lichtjes.

Kerstfeest

X-mas Feelings – De kleuren van de kerstman

Wie graag vasthoudt aan tradities, zal z’n hart kunnen ophalen in het X-mas Feeling thema. Dit thema maakt gebruik van de traditionele kerstkleuren zoals parel, licht goud, rood, bordeaux en vijg. Rood en goud zijn de belangrijkste kleuren en zorgen voor een warm geheel met een luxueuze toets. Met de andere kleuren kan je hier en daar leuke accenten leggen met tafellopers, kerstballen, kralen en zelfs het servies.

Bij traditionele kerstkleuren hoort een traditionele kerstboom. Voor het mooiste resultaat kies je dus voor een groene kerstboom met de ‘warm white’ LED-lichtjes.

Sweet Memories – Een romantische kerst

Wie graag een vrouwelijke toets in z’n kerstinterieur verwerkt, zal als een blok vallen voor de decoratie en kleuren van het Sweet Memories thema. De combinatie van winterwit, zilver, parel en blush roze zorgt voor een zweemzoet kersttafereel. Zachte decoratie als boa’s, pluimpjes en beertjes vormen dan ook de sleutel tot een geslaagd geheel.

Kies je voor het Sweet Memories thema? Dan zorgt een besneeuwde kerstboom met warm white ledlichtjes voor het mooiste resultaat.

Mystic Frost – Winter Wonderland bij je thuis

Liefhebbers van de winter moeten in het Mystic Frost thema zijn. De kleuren van de tafelbekleding en decoratie – winterwit, zilver, jeans en klei – zijn recht uit het winterlandschap geplukt. Om het toch niet te ‘koud’ te maken, zorgen kaarsen en diertjes uit pluche voor een warme touch. Leuke tip: versier dennenappels en takjes met valse sneeuw of zilververf en verwerk ze in je tafeldecoratie of kerstboom.

Plaats ook je kerstboom in een Winter Wonderland en kies voor een besneeuwde boom met de cool white ledlichtjes.

Wanneer je feesttafel perfect afgestemd is op je kerstboom en decoratie, kan het kerstfeest pas echt beginnen! Kom dus gauw langs bij AVA en ontdek ons ruime assortiment aan tafelbekleding en kerstdecoratie.

Kan je nog wat tips gebruiken om je kerstboom aan te kleden? Ontdek dan ons nieuwste AVA magazine waarin we je handige tips geven voor de perfecte kerstboom (pagina 13).