Ultieme
verwenpakket
voor moederdag
Moederdag
Een verjaardag, jubileum, communie, kinderfeest, tuinfeest…Wat je ook te vieren hebt, bij AVA vind je alle materialen en toebehoren om er een origineel en geslaagd feest van te maken. AVA is de winkel om je feest een eigen ziel te geven, met een enorme keuze aan eigentijdse versiering en accessoires, tafeldecoratie, drink- en eetgerief. Ook voor het laten drukken van je uitnodigingen kan je bij AVA terecht.

Alles om het ultieme verwenpakket voor Moederdag te maken

Ze is waarschijnlijk de enige die ons alle pijn kan doen vergeten met slechts één kus. Zij die hemel en aarde voor ons verzet. De vrouw die ons ’s avonds instopt en ’s morgens steevast met een glimlach wekt. Op 15 augustus brengen we ode aan al die vrouwen: onze mama!

Twee keer Moederdag,
twee keer pure verwennerij!
In België houden we zelfs iets meer van onze mama’s dan in de rest van de wereld. Maar een keer op het jaar Moederdag, daar nemen we geen genoegen mee.

Sinds het begin van de 20e eeuw vieren we dan ook twee keer Moederdag: op 15 augustus in Antwerpen en op de tweede zondag van mei in de rest van België.

En Moederdag vieren, dat doen we bij AVA in stijl. Met tips en ideetjes voor een origineel Moederdag cadeau bijvoorbeeld.

Ontbijt op bed vergezeld van een
verwenpakket!
Mama is onze topkok. Het hele jaar door tovert ze heerlijke lekkernijen op tafel en dat van ’s morgens vroeg tot ’s avonds (laat). Moederdag is dan ook het perfecte moment om de rollen even om te draaien.

Een uniek kopje koffie (of thee) voor mama

Leg stiekem een briefje op mama’s nachtkastje waarop staat dat ze lekker mag uitslapen vandaag. Zo heb jij de tijd om samen met papa de keuken in te duiken en een verrukkelijk ontbijt klaar te maken. En of mama nu graag koffie, thee of appelsiensap wilt: de drank serveer je in een zelfgemaakte koffietas met daarop een lieve boodschap.

Moederdag

Ga op zoek naar een leuke tas – bij voorkeur een witte – en neem je Marabu Porselein Painter bij de hand. Deze ‘stiften’ zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maken het mogelijk om op porselein te tekenen. Bedenk vervolgens een leuke boodschap of probeer vooraf op een papiertje een leuke tekening te maken.
Eens je zeker weet wat je op de tas gaat zetten, kan je de tas bewerken met je Porselein Painter. Maak je toch een foutje?
Dan kan je met wat keukenpapier of een vochtig wattenstaafje je foutje ongedaan maken.

Klaar? Dan moet je de tassen 3 dagen laten uitharden. Het grote voordeel aan de Marabu painters is dat je de tassen dus niet in de oven hoeft te plaatsen. Bovendien mag je de bewerkte tassen ook in de afwasmachine stoppen.

Het ultieme verwenpakket samenstellen

Terwijl mama geniet van haar welverdiende ontbijt op bed kan jij ondertussen het tweede cadeau klaarzetten: het verwenpakket!

Zo’n verwenpakket bestaat uit een leuk mandje met daarin de lievelingsproducten van mama. Het parfum dat ze zo graag ruikt, haar favoriete lippenstift, die koekjes waar ze maar geen genoeg van kan krijgen, leuke familiefoto’s, …

Stel samen met papa een lijstje op van alle spulletjes waar mama blij van wordt en vul er je mandje mee. Zorg ten slotte nog voor een mooie versiering van de cadeaus en het mandje met origineel inpakpapier en schattige lintjes en het ultieme verwenpakket is klaar!

Moederdag
Moederdag